luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Llavor/Seed/Semilla

Una llavor és tan petita, i tot i així, l’arbre que creix
d’ella és tan gran…
A seed is so tiny, and yet, the tree that grows
hers is so great….
Una semilla es tan diminuta, y sin embargo, el árbol que crece
de ella es tan grande
….

201.- Un pensament és com la llavor del que vindrà després d’ell; ínfim, petit, incògnit però tan poderós que et pot canviar la vida i la dels demés. Un pensament et pot fer volar com et pot enfonsar al pou més fosc i profund. Tinguem cura dels nostres pensaments.., perquè son el nèctar i el verí alhora. Tot depèn de si creiem ser amos d’ells o si ens sentim presoners d’ells. Vols ser l’amo o el seu servent? Posa un punt i final als pensaments negatius; tu els crees, tu els pots aturar.

201.- A thought is like the seed of what will come after it; tiny, small, incognito but so powerful that it can change your life and that of others. A thought can make you fly as it can plunge you into the darkest and deepest well. Let us be careful of our thoughts.., because they are nectar and poison at the same time. It all depends on whether we believe we are the owners of them or if we feel we are prisoners of them. Do you want to be the owner or his servant? Put an end to negative thoughts; you create them, you can stop them.

201.- Un pensamiento es como la semilla de lo que vendrá después de él; ínfimo, pequeño, incógnito pero tan poderoso que puede cambiar tu vida y la de los demás. Un pensamiento te puede hacer volar como te puede hundir en el pozo más oscuro y profundo. Tengamos cuidado de nuestros pensamientos.., porque son el néctar y el veneno a la vez. Todo depende de si creemos ser dueños de ellos o si nos sentimos prisioneros de ellos. ¿Quieres ser el dueño o su sirviente? Pon un punto y final a los pensamientos negativos; tú los creas, tú los puedes detener.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: