luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Bon dia/Good morning/Buenos dias

🌞Bon dia al nou dia que emergeix des del sol que il·lumina el nostre entorn i que segueixi il·luminant el nostre interior. Tinguem en compte que som dues coses ben definides: cos i ànima. L’ànima no pot sentir la vida si no està ubicada en un cos; per tant, el cos s’ha de cuidar com si fos el temple de l’ànima.

🌞Good morning to the new day that emerges from the sun that illuminates our surroundings and that must continues to illuminate our interior. Let’s keep in mind that we are two well-defined things: body and soul. The soul cannot feel life if it is not located in a body; therefore, the body must be cared for as if it were the temple of the soul.

🌞Buenos días al nuevo día que emerge desde el sol que ilumina nuestro entorno y que siga iluminando nuestro interior. Tengamos en cuenta que somos dos cosas bien definidas: cuerpo y alma. El alma no puede sentir la vida si no está ubicada en un cuerpo; por tanto, el cuerpo se debe cuidar como si fuera el templo del alma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: