luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

El que les paraules no poden…/That which words cannot…/Lo que las palabras no pueden…

Quan un cor es trenca.., les paraules, per molt que vulguin apaivagar el dolor, no poden, es queden curtes perquè aquell dolor va molt més enllà del dolor físic. Aleshores, una mirada, una encaixada de mans, un dolç desig de generositat cap a aquell cor trencat.., hi fan més que mil paraules de consol.

SLOGAN: *Els que no poden transformar-se amb paraules poden transformar-se amb vibracions pures.*

Els sentiments purs son espirituals perquè no hi ha desig de retorn; van íntimament lligats a l’ànima i per això arriben directament en forma d’impacte transformador a altres ànimes que ho necessiten. Arribaran moments durs en que les paraules semblaran buides perquè l’ànima no podrà copsar-les i no serviran; l’únic que en els moments més durs servirà son els pensaments de bons desigs per a tots quins pateixen. Son com ones a la superfície d’un estany, que per molt lluny que estigui la riba, acaben arribant i fent la seva feina.

When a heart breaks.., words, no matter how much they want to appease the pain, cannot, they fall short because that pain goes far beyond physical pain. Then, a look, a handshake, a sweet wish of generosity towards that broken heart.., they do more that a thousand words of comfort.

SLOGAN: * Those who cannot transform with words can transform with pure vibrations.*

Pure feelings are spiritual because there is no desire to return; they are intimately linked to the soul and that is why they reach directly in the form of a transforming impact to other souls in need. Hard moments will come when words will seem empty because the soul will not be able to grasp them and they will not serve; the only thing that in the hardest moments will do profit, will be the thoughts of good wishes for all those who suffer. They are like ripples on the surface of a pond, that no matter how far the shore is, they end up arriving and doing their job.

Cuando un corazón se rompe.., las palabras, por mucho que quieran apaciguar el dolor, no pueden, se quedan cortas porque ese dolor va mucho más allá del dolor físico. Entonces, una mirada, un apretón de manos, un dulce deseo de generosidad hacia ese corazón roto.., hacen más que mil palabras de consuelo.

SLOGAN: *Los que no pueden transformarse con palabras pueden transformarse con vibraciones puras.*

Los sentimientos puros son espirituales porque no existe deseo de retorno; van íntimamente ligados al alma y por eso llegan directamente en forma de impacto transformador a otras almas que lo necesitan. Llegarán momentos duros en los que las palabras parecerán vacías porque el alma no podrá captarlas y no servirán; lo único que en los momentos más duros servirá son los pensamientos de buenos deseos para todos los que sufren. Son como ondas en la superficie de un estanque, que por muy lejos que esté la orilla, acaban llegando y haciendo su trabajo.

Confecció i creació artística de Marta Llopart

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: