luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un Punt de suport/One point of support/Un Punto de soporte

En algun moment ens trobarem en una situació que ens descol·loca, segurament ens caldrà recolzar-nos en un suport o altre.

EL PUNT DE SUPORT: L’amor de Déu és un gronxador de goig. Gronxeu-vos constantment en el gronxador de joia. Romangueu fosos en l’amor de Déu i cap trastorn de cap situació o de Maia(pròpia il·lusió mental) vindrà a vosaltres.

La joia i el goig son sinònims d’un mateix estat d’alegria interior que no cal desfermar a l’exterior, però que protegeix de qualsevol desori que pugui esdevenir, tant si ve de l’exterior com si és fruit d’un estat mental creat per un mateix.

At some point we will find ourselves in a situation that confuses us, surely we will need to rely on one support or another.

THE SUPPORT POINT: God’s love is a blissful swing. Constantly swing you in this joyous swing. Remain merged in God’s love and no upheaval of any situation or of Maya(own mental illusion) will come to you.

Blissful and joy are synonymous with the same state of inner happiness that it is not necessary to unleash on the outside, but that protects from any mess that may occur, whether it comes from the outside or is the result of a mental state created by oneself.

En algún momento nos encontraremos en una situación que nos descoloca, seguramente necesitaremos apoyarnos en un soporte u otro.

EL PUNTO DE APOYO: El amor de Dios es un columpio de dicha. Columpiarse constantemente en el columpio de dicha. Permaneced fundidos en el amor de Dios y ningún trastorno de ninguna situación o de Maya (propia ilusión mental) vendrá a vosotros.

La dicha y el gozo son sinónimos de un mismo estado de alegría interior que no es necesario desatar en el exterior, pero que protege de cualquier desbarajuste que pueda acontecer, tanto si viene del exterior como si es fruto de un estado mental creado por uno mismo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: