luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Si crec que ho sé tot…/If I think I know everything…/Si creo que lo sé todo…

Sóc una alumna de la vida. D’ella n’extrec totes les lliçons si estic atenta i no em perdo en lamentacions inútils, en plors debilitants o en rancúnies alienants… A mida que vaig vivint vaig aprenent i vaig fent-me sàvia. Però una cosa mai he d’oblidar.., sempre seré una estudiant encara que passi dels cent anys. El dia que pensi que ho sé tot.., se’m tancarà la ment i res nou entrarà.

I am a student of life. From it I extract all the lessons if I am attentive and do not lose myself in useless lamentations, in debilitating tears or in alienating resentments… As I live, I learn and become wise. But I never have to forget something…, I will always be a student even if I am over a hundred. The day I think I know everything… my mind will close and nothing new will enter.

Soy una alumna de la vida. De ella extraigo todas las lecciones si estoy atenta y no me pierdo en lamentaciones inútiles, en llantos debilitantes o en rencores alienantes… A medida que voy viviendo voy aprendiendo y me hago sabia. Pero algo nunca tengo que olvidar.., siempre seré una estudiante aunque pase de los cien. El día que piense que lo sé todo.., se me cerrará la mente y nada nuevo entrará.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: