luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Si crec que ho sé tot…/If I think I know everything…/Si creo que lo sé todo…

Sóc una alumna de la vida. D’ella n’extrec totes les lliçons si estic atenta i no em perdo en lamentacions inútils, en plors debilitants o en rancúnies alienants… A mida que vaig vivint vaig aprenent i vaig fent-me sàvia. Però una cosa mai he d’oblidar.., sempre seré una estudiant encara que passi dels cent anys. El dia que pensi que ho sé tot.., se’m tancarà la ment i res nou entrarà.

I am a student of life. From it I extract all the lessons if I am attentive and do not lose myself in useless lamentations, in debilitating tears or in alienating resentments… As I live, I learn and become wise. But I never have to forget something…, I will always be a student even if I am over a hundred. The day I think I know everything… my mind will close and nothing new will enter.

Soy una alumna de la vida. De ella extraigo todas las lecciones si estoy atenta y no me pierdo en lamentaciones inútiles, en llantos debilitantes o en rencores alienantes… A medida que voy viviendo voy aprendiendo y me hago sabia. Pero algo nunca tengo que olvidar.., siempre seré una estudiante aunque pase de los cien. El día que piense que lo sé todo.., se me cerrará la mente y nada nuevo entrará.

One comment on “Si crec que ho sé tot…/If I think I know everything…/Si creo que lo sé todo…

 1. 912
  Novembre 3, 2022

  If you wish forr to taske a grreat deal from
  this post then you have too apply such metthods too
  your won weblog.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: