luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La llum mai mor/The light never dies/La luz nunca muere

La llum mai mor
Quan es compren la naturalesa de l’ànima, la mort esdevé una aliada per a la vida; no pas la seva enemiga. Sabent que som ànimes que fem papers en cada cos que adoptem, la mort només és un canvi de paper. Un actor entén que quan la obra acaba, interpretarà un altre personatge en una nova obra. És només en aquest temps de la confluència dels cicles del món que es repeteix cada 5000 anys, que Déu ens revela aquest secret que ens dóna consciència d’immortalitat. Només ara podem perdre la por a la mort, perquè ens sabem llum que mai pot morir. Om shanti

Dedicat a aquells que veuen a prop un canvi de guió en la seva propera obra a representar. Amb molt d’amor. Namaste.

The light never dies
When the nature of the soul is understood, death becomes an ally for life; not your enemy. Knowing that we are souls who play roles in each body we adopt, death is just a role change. An actor understands that when the play ends, he will play another character in a new play. It is only at this time of the confluence of the cycles of the world, which is repeated every 5,000 years, that God reveals to us that secret that gives us the consciousness of immortality. Only now can we lose the fear of death, because we know we are the light that can never die. Om shanti.

Dedicated to those who are close to a change of script in their next work to represent. With lots of love. Namaste.

La luz nunca muere
Cuando se comprende la naturaleza del alma, la muerte se convierte en una aliada para la vida; no su enemiga. Sabiendo que somos almas que interpretamos papeles en cada cuerpo que adoptamos, la muerte es sólo un cambio de papel. Un actor entiende que cuando la obra termina, interpretará a otro personaje en una nueva obra. Es sólo en este tiempo de la confluencia de los ciclos del mundo, que se repite cada 5000 años, que Dios nos revela ese secreto que nos da conciencia de inmortalidad. Sólo ahora podemos perder el miedo a la muerte, porque nos sabemos luz que nunca puede morir. Om shanti.

Dedicado a quienes ven cerca un cambio de guión en su próxima obra a representar. Con mucho amor. Namaste.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: