luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Una dolça conversa/A sweet conversation/Una dulce conversación

Una dolça conversa

Camina, camina, camina, no deixis que els dolors t’aturin…, si no son gaire greus s’aniran apaivagant; si pateixes d’artrosis, cos meu, t’anirà molt bé moure tendons, ròtules i músculs.
Aquest és un mantra que anima a moure’s. Mentre vas fent camí per la plana…, les muntanyes (ja no son els reialmes de les altures que solies gaudir), també pots recordar-les i contemplar-les de lluny. El que més importa, cos meu, és que segueixis, doncs els anys t’han fet marques profundes i ja no ets tan eficient però encara em dus allà on he d’anar. No oblido tampoc cos meu, que mentre et vas movent vas generant endorfines (l’hormona de la felicitat) al teu corrent sanguini i si és per l’exterior, com avui, tot és molt millor. La felicitat dóna sentit a la vida. Seguirem junts encara un temps, i et garanteixo que et cuidaré bé perquè has estat el meu únic vestit per gaudir d’aquest món en aquesta època meravellosa en la que hi veurem tants canvis.., que ens faran frisar. Tu, jo i el meu Pare de l’ànima formem un tàndem meravellós. Saps.., mai hagués pensat que podria conèixer Déu, el meu Pare de l’ànima. No és pas que El conegui del tot, no; però només pensar que tinc aquest Pare em fa sentir que ja no sóc òrfena. Adoro el dia aquell que a través teu El vaig poder experimentar.

A sweet conversation

Go, go, go, don’t let the pain stop you…, if they are not very serious they will subside; if you suffer from osteoarthritis, my body, it will be very good for you to move tendons, kneecaps and muscles.
This is a mantra that encourages movement. As you make your way across the plain…, the mountains (they are no longer the realms of heights you used to enjoy), you can also remember and contemplate them from afar. What matters most, my body, is that you continue, because the years have made deep marks on you and you are no longer as efficient but you still take me where I have to go. I do not forget my body either, that while you are moving you are generating endorphins (the hormone of happiness) in your bloodstream, and, if it is on the exterior, like today, everything is much better. Happiness gives meaning to life. We will still be together for a while yet, and I guarantee you that I will take good care of you because you have been my only suit to enjoy this world in this wonderful time in which we will see so many changes… that, will make us to be a impatient. You, me and my Soul Father form a wonderful tandem. You know…, I never would have thought that I would be able to know God, my Father of the soul. It is not that I know Him completely, no; but just thinking that I have that Father makes me feel that I am no longer an orphan. I adore the day that through you I was able to experience Him.

Una dulce conversación

Anda, anda, anda, no dejes que los dolores te detengan…, si no son muy graves se irán apaciguando; si padeces de artrosis, cuerpo mío, te irá muy bien mover tendones, rótulas y músculos.
Éste es un mantra que anima a moverse. Mientras vas haciendo camino por la llanura…, las montañas (ya no son los reinos de las alturas que solías disfrutar), también puedes recordarlas y contemplarlas de lejos. Lo que más importa, cuerpo mío, es que sigas, pues los años te han hecho marcas profundas y ya no eres tan eficiente pero todavía me llevas allá donde tengo que ir. No olvido tampoco cuerpo mío, que mientras te vas moviendo vas generando endorfinas (la hormona de la felicidad) en tu corriente sanguíneo y si es por el exterior, como hoy, todo es mucho mejor. La felicidad da sentido a la vida. Seguiremos juntos todavía un tiempo, y te garantizo que te cuidaré bien porque has sido mi único traje para disfrutar de este mundo en esta época maravillosa en la que veremos tantos cambios.., que nos harán impacientar. Tú, yo y mi Padre del alma formamos un tándem maravilloso. Sabes.., nunca hubiera pensado que podría conocer a Dios, mi Padre del alma. No es que Le conozca por completo, no; pero sólo pensar que tengo a ese Padre me hace sentir que ya no soy huérfana. Adoro el día aquel que a través de ti Le pude experimentar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: