luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Aprendre/Learn/Aprender

Aprendre

Només hi ha una manera de no sentir-se sol i és, estar acompanyat, òbviament!. Però compte!, si és companyia que se’n pot anar del meu costat, tornaré a sentir el desassossec de la buidor.
He après a no sentir-me sola ni en mig de la multitud, ni en mig del desert, ni al bell-mig de la vida familiar. Però no ho he après com a autodidacta, que és el tret que m’ha definit durant tota la meva vida, sinó mitjançant Raja Ioga que he estudiat i segueixo estudiant a Brahma Kumaris.
Si ho voleu hi podeu anar; hi han molts centres arreu del món o també ara, degut a la pandèmia, s’ha creat un curs exclusivament online, susceptible d’ampliar-se després d’haver-lo cursat si és que es vol seguir avançant.
He comprès que mai deixaré de ser estudiant; el coneixement de Déu és tant gran que és infinit. Hi ha millor vida que la de ser estudiant? Aprendre, sobretot espiritualitat, entusiasme l’ànima que sóc.

Learn

There is only one way to not feel alone and that is, to be accompanied, obviously! But be careful! If it’s company that can leave my side, I’ll feel the unease of emptiness again.
I have learned not to feel alone neither in the middle of the crowd, nor in the middle of the desert, nor in the middle of family life. But I have not learned it as a self-taught person, which is the trait that has defined me throughout my life, but through Raja Yoga that I have studied and continue to study in the Brahma Kumaris.
If you wish you can go there; there are many centers around the world or also now, due to the pandemic, an exclusively online course has been created, which can be extended after having completed it if you want to continue advancing.
I have understood that I will never stop being a student; the knowledge of God is so great that it is infinite. Is there a better life than being a student? Learn, especially spirituality, enthuses the soul that I am.

Aprender

Sólo hay una manera de no sentirse solo y es, estar acompañado, ¡obviamente! Pero ¡cuidado!, si es compañía que se puede ir de mi lado, volveré a sentir el desasosiego del vacío.
He aprendido a no sentirme sola ni en medio de la multitud, ni en medio del desierto, ni en el medio de la vida familiar. Pero no lo he aprendido como autodidacta, que es el rasgo que me ha definido durante toda mi vida, sino mediante Raja Yoga que he estudiado y sigo estudiando en Brahma Kumaris.
Si lo deseáis podés ir allí; hay muchos centros en todo el mundo o también ahora, debido a la pandemia, se ha creado un curso exclusivamente online, susceptible de ampliarse después de haberlo cursado si es que se quiere seguir avanzando.
He comprendido que nunca dejaré de ser estudiante; el conocimiento de Dios es tan grande que es infinito. ¿Hay mejor vida que la de ser estudiante? Aprender, sobre todo espiritualidad, entusiasma el alma que soy.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: