luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La força de la felicitat/The force of happiness/La fuerza de la felicidad

✨🧡✨Per què Ell ens vol feliços? Doncs, perquè el sentiment d’estar en aquest estat és tant potent que és capaç de cremar, del nostre registre subconscient, els errors que hem fet i acumulat durant cada vida que hem viscut.
Tanmateix, aquesta felicitat poderosa no és pas la que s’obté quan ens ve de fora, de futilitats temporals; sinó, la que és generada per la connexió amb la nostra veritat, la nostra essència, la nostra identitat real. Així és quan de veritat ens adonem que no som matèria perible, sinó que perdurem a través de l’espai i del temps, i que hi ha aquest sentiment únic de felicitat capaç de tornar-nos la dignitat de ser quelcom més que humans.
L’important és somriure per dins; pensar que qualsevol cosa ja l’hem passat (viscut) en anteriors temps i que res és nou per a l’ésser autèntic.

💚✨💚Why does He want us happy? Well, because the feeling of being in this state is so powerful that it is capable of burning, from our subconscious record, the mistakes we have made and accumulated during each life we have lived.
However, this powerful happiness is not what is obtained when he comes to us from outside, from temporary futilities; but, the one that is generated by the connection with our truth, our essence, our real identity. This is when, really, we realize that we are not perishable matter, but that we will endure through space and time, and that there is that unique feeling of happiness capable of giving us back the dignity of being something more than human.
The important thing is to smile inside; to think that we have already gone through (lived) anything in previous times and that nothing is new for the authentic being.

♾🧡♾¿Por qué Él nos quiere felices? Pues, porque el sentimiento de estar en este estado es tan potente que es capaz de quemar, de nuestro registro subconsciente, los errores que hemos hecho y acumulado durante cada vida que hemos vivido.
Sin embargo, esta felicidad poderosa no es la que se obtiene cuando nos viene de fuera, de futilidades temporales; sino, la que es generada por la conexión con nuestra verdad, nuestra esencia, nuestra identidad real. Así es cuando, de verdad, nos damos cuenta que no somos materia perecedera, sino que perduraremos a través del espacio y del tiempo, y que existe ese sentimiento único de felicidad capaz de devolvernos la dignidad de ser algo más que humanos.
Lo importante es sonreír por dentro; pensar que cualquier cosa ya la hemos pasado (vivido) en anteriores tiempos y que nada es nuevo para el ser auténtico.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: