luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Una porta oberta/An open door/Una puerta abierta

Una porta oberta

La meditació és la clau que obre el pany de la ment.

Aquesta no és pas una afirmació gratuïta, sinó fruit de la pròpia experimentació.
Meditar no és una forma de relaxar-se, que també, sinó una eina que obre un pany que estava ferrat, o, si més no, ignorada la seva existència.
Amb la meditació Raja Ioga s’aprèn a veure que aquest forrellat existeix ocult entre antigues creences, com la de no ser qui pugui canviar la manera de pensar i així la forma de ser de si mateix.
Aquest tipus extraordinari de meditació traspassa les antigues resistències i ens fa descobrir qui som, com podem accedir al nostre interior i com podem aconseguir connectar amb Aquell que està més enllà de l’Univers i que ens proveirà de la energia necessària que li cal ara a l’ésser per poder avançar.

An open door

Meditation is the key that opens the lock of the mind.

This is not a gratuitous statement, but rather the result of experimentation itself.
Meditation is not a way to relax, that too, but a tool that opens a lock that was sealed, or, at least, ignored its existence.
With Raja Yoga meditation you learn to see that this lock exists hidden between old beliefs, such as not being the one who can change the way of thinking and thus the way of being oneself.
This extraordinary type of meditation overstep the old resistances and makes us discover who we are, how we can access our interior and how we can connect with the One who is beyond the Universe and who will provide us with the necessary energy that is now lacking at the being to move along.

Una puerta abierta

La meditación es la llave que abre la cerradura de la mente.

Ésta no es una afirmación gratuita, sino fruto de la propia experimentación.
Meditar no es una forma de relajarse, que también, sino una herramienta que abre una cerradura que estaba sellado, o, al menos, ignorada su existencia.
Con la meditación Raja Yoga se aprende a ver que este cerrojo existe oculto entre antiguas creencias, como la de no ser quien pueda cambiar la forma de pensar y así la forma de ser de sí mismo.
Este tipo extraordinario de meditación traspasa las antiguas resistencias y nos hace descubrir quiénes somos, cómo podemos acceder a nuestro interior y cómo podemos conseguir conectar con Aquel que está más allá del Universo y que nos proveerá de la energía necesaria que falta ahora al ser para poder avanzar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: