luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

ANTARMUKTA (introspecció espiritual)/ANTARMUKTA (spiritual insight)/ANTARMUKTA (introspección espiritual)

ANTARMUKTA (introspecció espiritual)

Didi Sudesh

Observa tot el bo que hi ha en tu i aprecia el bo que hi ha en tu. Segueix també observant allò que no està bé en tu perquè allò no es pot ignorar. Si es deixa en un racó i no fas res per a netejar-ho, passarà el mateix que passa quan hi ha una fruita florida entremig de les bones.
Posa la teva mirada interior en Déu i recorda que ets el Seu fill com a ànima, i que l’ànima te la puresa original com Ell. Aquesta puresa espiritual Divina és el punt de referència per canviar allò que no t’agrada de tu mateix, i, allò que és bo de tu mateix es reforçarà i augmentarà sense que et facis egocèntric.
És possible canviar; no deixis que ningú et vulgui convèncer de tot el contrari. No t’enfoquis en allò que no està bé en tu, perquè el resultat serà la depressió.
Hi ha una dita hindi: «qui és ANTARMUKTI (introspectiu espiritual) sempre està feliç, perquè sap que té el poder per canviar.»

ANTARMUKTA (spiritual insight)

Observe all the good that is in you and appreciate the good that is in you. Keep also observing what is not right in you because that cannot be ignored. If it is left in a corner and you do nothing to clean it, the same thing will happen that happens when there is a moldy fruit in the middle of the good ones.
Put your inner gaze on God and remember that you are His child as a soul, and that the soul has the original purity like Him. This Divine spiritual purity is the reference point to change what you do not like about yourself, and what you what is good about yourself will be strengthened and increased without you becoming self-centered.
It is possible to change; do not let anyone want to convince you otherwise. Do not focus on what is not right in you, because the result will be depression.
There is a Hindi saying: «he who is ANTARMUKTI (spiritual introspective) is always happy, because he knows that he has the power to change.»

ANTARMUKTA (introspección espiritual)

Observa todo lo bueno que hay en ti y aprecia lo bueno que hay en ti. Sigue también observando lo que no está bien en ti porque aquello no puede ignorarse. Si se deja en un rincón y no haces nada para limpiarlo, pasará lo mismo que ocurre cuando hay una fruta enmohecida en medio de las buenas.
Pon tu mirada interior en Dios y recuerda que eres Su hijo como alma, y que el alma tiene la pureza original como Él. Esta pureza espiritual Divina es el punto de referencia para cambiar lo que no te gusta de ti mismo, y, lo que es bueno de ti mismo se reforzará y aumentará sin que te hagas egocéntrico. No te enfoques en lo que no está bien en ti, porque el resultado será la depresión.
Es posible cambiar; no dejes que nadie te quiera convencer de todo lo contrario.
Hay un dicho hindi: «quien es ANTARMUKTI (introspectivo espiritual) siempre está feliz, porque sabe que tiene el poder para cambiar.»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: