luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Pronòstic/Forecast/Pronóstico

Fe en el «drama»

Quan ens pronostiquen que hi haurà un determinat tipus de temps atmosfèric, ja estem previnguts i potser agafarem el paraigües, o, una cantimplora amb aigua i un barret, si hem de sortir de casa o hem de fer una excursió.

SLOGAN: El medi per acabar amb qualsevol tipus de trastorn és tenir fe ferma en el «drama».

Fe en el «drama» és saber com es desenvolupa el guió de l’obra que s’està representant i com acabarà. Potser ja no té l’emoció de veure-la per primer cop, però al menys ja no tindrem sobresalts i podrem apreciar-la amb tot el seu art.
Prahbu, Ishwar, Déu o el Pare, ens explica que aquesta obra de la vida és cíclica, repetitiva i eterna, i ens diu que res del que passi és nou, que tot segueix avançant de la mateixa forma que ho ha estat fent cicle rere cicle, infinitament, eternament. Això que passa avui és el mateix que va passar ara fa 5000 anys, que és el que triga el cicle en girar i tornar a passar pel mateix temps cronològic. Per tant.., contemplem doncs tots els esdeveniments amb aquesta concepció i visió oberta que Ell ens revela, i, ja no hi haurà sobresalts, ni pors, ni ensurts: tot és com és al «guió», res de nou, tot forma part del «drama» de la vida.

Faith in the «drama»

When we are predicted that there will be a certain type of weather, we are already cautious and perhaps we take an umbrella, or a canteen with water and a hat, if we have to leave the house or go on an excursion.

SLOGAN: The means to end any kind of disturbance is to have firm faith in the «drama».

Faith in the «drama» is to know how the script of the play that is being performed is developed and how it will end. Perhaps it no longer has the emotion of seeing it for the first time, but at least we will no longer have shocks and we will be able to appreciate it with all its art.
Prahbu, Ishwar, God or the Father, explains to us that this work of life is cyclical, repetitive and eternal, and tells us that nothing that happens is new, that everything continues to advance in the same way that it has been doing cycle after cycle, infinitely, eternally. What happens today is the same as what happened 5,000 years ago, which is how long it takes for the cycle to turn around and go through the same cronològical time again. Therefore…, let us contemplate all the events with this open conception and vision that He reveals to us, and there will be no more suprises, fears, or shocks: everything is as it is in the “script”, nothing new, everything is part of the «drama» of life.

Fe en el «drama»

Cuando nos pronostican que habrá un determinado tipo de tiempo atmosférico, ya estamos precavidos y quizá tomemos el paraguas, o, una cantimplora con agua y un sombrero, si tenemos que salir de casa o hacer una excursión.

SLOGAN: El medio para acabar con cualquier tipo de trastorno es tener fe firme en el «drama».

Fe en el «drama» es saber cómo se desarrolla el guion de la obra que se está representando y cómo acabará. Quizás ya no tiene la emoción de verla por primera vez, pero al menos ya no tendremos sobresaltos y podremos apreciarla con todo su arte.
Prahbu, Ishwar, Dios o el Padre, nos explica que esta obra de la vida es cíclica, repetitiva y eterna, y nos dice que nada de lo que ocurra es nuevo, que todo sigue avanzando de la misma forma que lo ha estado haciendo ciclo tras ciclo, infinitamente, eternamente. Lo que ocurre hoy es lo mismo que ocurrió hace 5000 años, que es lo que tarda el ciclo en girar y volver a pasar por el mismo tiempo cronológico. Por tanto.., contemplemos pues todos los acontecimientos con esta concepción y visión abierta que Él nos revela, y, ya no habrá sobresaltos, ni miedos, ni sustos: todo es como es en el «guion», nada nuevo, todo forma parte del “drama” de la vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: