luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Rama se’n anà i Ravan se’n anà/Rama left and Ravan left/Rama se fue y Ravan se fue

Rama se’n anà i Ravan se’n anà

En aquests últims moments del cicle del món, es necessiten persones bones, persones netes de cor, persones que pensin amb delicadesa. De fet hi son per tot arreu; afloren com floreixen les flors ràpidament quan cauen unes gotes de pluja al desert.

●El Pare (Déu) necessita l’ajuda de la puresa.
●Es diu (Índia) que Rama(Déu) se’n anà i que Ravan(dimoni, vicis) se’n anà.

Déu ens diu que, com a ànimes renaixent en diversos temps i cossos, hem estat 63 naixements (vegades que hem nascut) involucrats en tota mena de vicis i que ara cal que renunciem a ells si és que volem trepitjar la Terra en el seu matí esplendorós i brillant. Ara és la nit de la Terra i dels humans i de tota la matèria.
Estem tant connectats amb tot, que ni ens ho podem imaginar.., així com som nosaltres així és la matèria. Per aquest motiu, intueixo que Déu ens demana la Seva ajuda, l’ajuda de les vibracions que emana la puresa. Després, quan tot s’hagi transformat.., Ell se’n anirà a descansar, doncs també té la àrdua feina de donar-nos prou energia per poder transformar la nostra manera de ser, i, tot seguit, Ravan, els vicis també se’n anirà.

Rama left and Ravan left

In these last moments of the cycle of the world, good people are needed, people who are pure of heart, people who think delicately. In fact they are everywhere; They outcrop how the flowers bloom quickly when a few drops of rain fall in the desert.

●The Father (God) needs the help of purity.
●It is said(India) that Rama(God) left and Ravan(demon, vices) left.

God tells us that, as souls reborn in various times and bodies, we have been 63 births (times we have been born) involved in all kinds of vices and that now we must renounce them if we want to step on the Earth in its splendid and brilliant morning. Now is the night of the Earth and of humans and of all matter.
We are so connected with everything, that we can’t even imagine it… just as we are, so is matter. For this reason, I intuit that God asks us for His help, the help of the vibrations that purity emanates. Then, when everything has been transformed…, He will go to rest, because he also has the arduous task of giving us enough energy to be able to transform our way of being, and then Ravan, the vices, will also leave.

Rama se fue y Ravan se fue

En estos últimos momentos del ciclo del mundo, se necesitan personas buenas, personas limpias de corazón, personas que piensen con delicadeza. De hecho están por todas partes; afloran cómo florecen las flores rápidamente cuando caen unas gotas de lluvia en el desierto.

●El Padre (Dios) necesita la ayuda de la pureza.
●Se dice (India) que Rama(Dios) se fue y que Ravan(demonio, vicios) se fue.

Dios nos dice que, como almas renaciendo en varios tiempos y cuerpos, hemos estado 63 nacimientos (veces que hemos nacido) involucrados en todo tipo de vicios y que ahora debemos renunciar a ellos si es que queremos pisar la Tierra en su mañana esplendorosa y brillante. Ahora es la noche de la Tierra y de los humanos y de toda la materia.
Estamos tan conectados con todo, que ni podemos imaginarlo… así como somos nosotros así es la materia. Por este motivo, intuyo que Dios nos pide Su ayuda, la ayuda de las vibraciones que emana la pureza. Luego, cuando todo se haya transformado.., Él se irá a descansar, pues también tiene la ardua tarea de donarnos suficiente energia para poder transformar nuestra manera de ser, y, seguidamente, Ravan, los vicios, también se irá.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: