luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Jo t’escolto/I hear you/Yo te escucho

Jo t’escolto

Si Déu es pogués tornar una joia, el penjoll al coll seria tal…, que hi hauria cua per robar-lo; doncs, l’experiència de la Seva companyia és tan bonica que mai te’n voldries separar.
El millor moment per a experimentar-Lo sense interferències de cap mena és en l’amrit-vela, entre les 3 i les 5 de la matinada. Però, abans, s’ha de saber com és Ell: un punt de llum brillant com una estrella. Sabent això, qualsevol brillantor a la foscor servirà per fixar-hi dolçament la vista i deixar que la ment recreï la Seva imatge de llum i que el cor l’aculli dins seu. Aleshores, les «vibracions» generades per aquest record, faran la meravella de la connexió amb aquest Ésser tan dolç que ens diu: -Jo us escolto.

SLOGAN: * Per a oblidar el món de pesar, romangueu constantment «perduts» en l’amor de Déu.*

I hear you

If God could become a jewel, the pendant around of neck would be such…, that there would be a queue to steal it; well, the experience of His company is so beautiful that you would never want to separate from Him.
The best time to experience it without interference of any kind is at amrit-vela, between 3 and 5 in the morning. But, first, it must be known what He is like: a point of light shining like a star. Knowing this, any shine in the dark will serve to gently fix the look and let the mind recreate the image of light of Him and the heart welcome it within him. Then, the “vibrations” generated by this memory, will make the wonder of the connection with that Being so sweet that he tells us: -I listen to you.

SLOGAN: *To forget the world of sorrow, constantly remain “lost” in the love of God.*

Yo te escucho

Si Dios pudiera convertirse en una joya, el colgante en el cuello sería tal…, que habría cola para robarlo; pues, la experiencia de Su compañía es tan bonita que nunca te querrías separar de Él.
El mejor momento para experimentarlo sin interferencias de ningún tipo es en el amrit-vela, entre las 3 y las 5 de la madrugada. Pero, antes, debe saberse cómo es Él: un punto de luz brillante como una estrella. Sabiendo esto, cualquier brillo en la oscuridad servirá para fijar dulcemente la vista y dejar que la mente recree Su imagen de luz y que el corazón la acoja en su interior. Entonces, las «vibraciones» generadas por este recuerdo, harán la maravilla de la conexión con ese Ser tan dulce que nos dice: -Yo os escucho.

SLOGAN: * Para olvidar el mundo de pesar, permaneced constantemente «perdidos» en el amor de Dios.*

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: