luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Convidats/Guests/Invitados

Contempla la força de la natura i intenta respectar-la, doncs no és pas qüestió de reptar-la, sinó d’estimar-la. Ella té les seves pròpies lleis i nosaltres som els seus convidats. Faries destrosses a casa de qui et convida?
Contemplate the force of nature and try to respect it, because it is not a matter of challenging it, but of loving it. She has her own laws and we are her guests. Would you destroy the house of the person who invites you?

Contempla la fuerza de la naturaleza e intenta respetarla, pues no es cuestión de retarla, sino de amarla. Ella tiene sus propias leyes y nosotros somos sus invitados. ¿Harías destrozos en casa de quien te invita?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: