luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La Seva autèntica personalitat/His authentic personality/Su auténtica personalidad

El fet de ser igual que Déu, una ànima, una estrella de llum, ha fet creure a alguns que ells son Déu. Si me semblo a algun dels pares, ningú diria que jo sóc ell, oi? Tal confusió ha portat a fer créixer aquesta tendència que ve de l’orient, a aquí a l’occident. Aquí, degut a la influència de la religió, ja crèiem que Déu és com nosaltres, però enfocats només en la part física; d’aquí totes les imatges de Déu d’aspecte humanoide. I de vegades d’aspecte temible, irat i venjatiu.
El Raja Ioga que Ell ens ensenya, m’ha desvetllat la Seva autèntica i bondadosa personalitat. Encantador, dolç, amorós i totalment abocat a la nostra renovació per que puguem deixar anar el llastre dels errors que ens causen i causen tristesa al món sencer. (resenya en wikipedia)

The fact of being equal to God, a soul, a star of light, has made some believe that they are God. If I look like any of the parents, nobody would say that I am him, right? Such confusion has led to the growth of this trend that comes from the Orient, here in the Occident. Here, due to the influence of religion, we already believed that God is like us, but focused only on the physical part; hence all the humanoid-looking images of God. And sometimes fearsome, angry and vengeful.
The Raja Yoga that He teaches us has revealed to me the authentic and kind personality of Him. Charming, sweet, loving and totally committed to our renewal so that we can let go of the ballast of the mistakes that cause us and cause sadness to the whole world. (review on wikipedia)

El hecho de ser igual que Dios, un alma, una estrella de luz, ha hecho creer a algunos que ellos son Dios. Si me parezco a alguno de los padres, nadie diría que yo soy él, ¿verdad? Tal confusión ha llevado a hacer crecer esta tendencia que viene de oriente, aquí en occidente. Aquí, debido a la influencia de la religión, ya creíamos que Dios es como nosotros, pero enfocados sólo a la parte física; de ahí todas las imágenes de Dios de aspecto humanoide. Y en ocasiones de aspecto temible, airado y vengativo.
El Raja Yoga que Él nos enseña, me ha desvelado Su auténtica y bondadosa personalidad. Encantador, dulce, amoroso y totalmente abocado a nuestra renovación para que podamos soltar el lastre de los errores que nos causan y causan tristeza al mundo entero.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: