luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Més enllà amb una mirada/Beyond with a look/Más allá con una mirada

Més enllà amb una mirada

Quan en un moment de meditació o d’un altre moment no buscat.., se sent una intensa energia que et manté totalment concentrat, immòbil i en un estat de dolça sensació d’estar acaronat per una Gran presència, és un instant que se’t ha donat com un regal d’Ell, de Déu, d’aquesta Dolça Gran presència que t’omple l’ànima; estàs rebent el drishti (mirada) del Pare i si tu, el fill, El reconeixes.., deixes de ser orfe. Si no tens en compte aquest dolç moment i el deixes passar sentint que, el que ha succeït, és mèrit teu perquè ets un iogui experimentat, hauràs perdut l’oportunitat de trobar-te amb el Pare i seguiràs sent orfe.
Renunciar al mèrit propi i reconèixer que se t’ha estat donat tot allò de bo que hi ha en tu, estàs fent un gran acte de renuncia a l’arrogància i fent un gran pas espiritual per arribar a l’auto-sobirania i a reconèixer a Déu.

●Es diu (Índia) «Hi ha un vers: El Señor, el Satgurú, dugué a les ànimes més enllà simplement amb una mirada»

Beyond with a look

When in a moment of meditation or other unexpected moment…, you feel an intense energy that keeps you totally focused, immobile and in a state of sweet sensation of being caressed by a Great presence, it is an instant that has been given to you given as a gift from Him, from God, from this Sweet Great presence that fills your soul; you are receiving the drishti (look) of the Father and if you, the son, recognize Him…, you are no longer an orphan. If you disregard this sweet moment and let it go by feeling that what has happened is due to you because you are an experienced yogi, you will have missed the opportunity to meet the Father and you will remain an orphan.
Giving up your own merit and acknowledging that you have been given all the good that is in you, you are making a great act of giving up arrogance and taking a great spiritual step towards self-sovereignty and recognizing God.

●It is said (India) “There is a verse: The Lord, the Satguru, took the souls beyond simply with a glance”

Más allá con una mirada

Cuando en un momento de meditación o de otro momento no buscado.., se siente una intensa energía que te mantiene totalmente concentrado, inmóvil y en un estado de dulce sensación de estar acariciado por una Gran presencia, es un instante que se te ha dado como un regalo de Él, de Dios, de esta Dulce Gran presencia que te llena el alma; estás recibiendo el drishti (mirada) del Padre y si tú, el hijo, Lo reconoces.., dejas de ser huérfano. Si no tienes en cuenta este dulce momento y lo dejas pasar sintiendo que, lo que ha sucedido, es mérito tuyo porque eres un yogui experimentado, habrás perdido la oportunidad de encontrarte con el Padre y seguirás siendo huérfano.
Renunciar al mérito propio y reconocer que se te ha dado todo lo bueno que hay en ti, estás haciendo un gran acto de renuncia a la arrogancia y dando un gran paso espiritual para llegar a la auto-soberanía ya reconocer a Dios.

●Se dice (India) «Hay un verso: El Señor, el Satgurú, llevó a las almas más allá simplemente con una mirada»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: