luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Present v.s. futur/Present vs. future/Presente v.s. futuro

Present v.s. futur

Els pensaments son una creació pròpia, però no som els pensaments, nosaltres (l’ànima) som qui crea els pensaments, i la ment s’encarrega de reproduir-los aleatòriament. La ment és com el llenç del pintor que va dissenyant un quadre espectacular del no res damunt d’ell. El pintor sóc jo (l’ànima).

SLOGAN: Acabeu amb els problemes de la ment i feu brillant vostre present i futur.

Pintem doncs el nostre futur damunt la ment amb els pensaments positius creats expressament. Procurem que cap taca de negror ens caigui damunt del llenç que pogués embrutar l’obra d’art del futur que dissenyem en el present. El que vivim en el present conforma el futur per venir.

Present vs. future

Thoughts are our own creation, but we are not the thoughts, we (the soul) are the ones who create the thoughts, and the mind is responsible for reproducing them randomly. The mind is like the canvas of the painter who is designing a spectacular painting from nothing on it. The painter is me (the soul).

SLOGAN: End the problems of the mind and make your present and future bright.

So let us paint our future on the mind with expressly created positive thoughts. Let’s make sure that no black stain falls on the canvas that could dirty the artwork of the future that we design in the present. What we live in the present shapes the future to come.

Presente v.s. futuro

Los pensamientos son una creación propia, pero no somos los pensamientos, nosotros (el alma) somos quien crea los pensamientos, y la mente se encarga de reproducirlos aleatoriamente. La mente es como el lienzo del pintor que va diseñando un cuadro espectacular de la nada sobre él. El pintor soy yo (el alma).

SLOGAN: Terminad con los problemas de la mente y haced brillante vuestro presente y futuro.

Pintemos, pues, nuestro futuro sobre la mente con los pensamientos positivos creados expresamente. Procuremos que ninguna mancha de negrura caiga sobre el lienzo que pudiera ensuciar la obra de arte del futuro que diseñamos en el presente. Lo que vivimos en el presente conforma el futuro por venir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Juny 13, 2022 by in slogan and tagged , , .
A %d bloguers els agrada això: