luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Nostra forma original/Our original form/Nuestra forma original

Mateshwariji

Nostra forma original

Per entendre que les persones som ànimes personificacions de la pau i fills de Déu, no fa falta fer hatha ioga, cantar mantras ni fer tots els altres esforços espirituals que es fan. Simplement només cal entendre la nostra forma original.

Som petits punts de llum espiritual invisible als ulls, ficats entremig dels ulls darrera del front experimentant la vida en aquest planeta Terra, experimentant la vida en un cos fins que ja no és útil per la vida; llavors com que som tan subtils l’abandonem, i, amb la rapidesa d’un llamp, ens tornem a ficar en un altre cos en gestació al ventre de una dona. I quan ja ens hàgim format el suficient, en aquell precís instant.., tal com passa quan de sobte en un somni fem un salt al llit.., aquella futura mare sentirà la primera patadeta d’aquell nou ésser, al seu interior; el primer contacte vital amb ell.
Aquesta és la nostra forma original, la primera, la única, iguals a Déu, per això som els Seus fills, només que Ell no neix com ho fem els humans, només que a Ell no li cal experimentar la vida, sinó Li passaria com a nosaltres que quan baixem a la Terra i entrem en un cos.., anem perdent la consciència i el poder de ser l’ànima. Déu s’ha de mantenir sencer per poder venir i tornar-nos a despertar del miratge de creure’ns ser només cossos.

Mateshwariji

Our original form

To understand that people are souls personifications of peace and children of God, it is not necessary to do hatha yoga, chant mantras or make all the other spiritual efforts that are made. It is simply enough to understand our original form.

We are little points of spiritual light invisible to the eyes, stuck between the eyes behind the forehead experiencing life on this planet Earth, experiencing life in a body until it is no longer useful for life; then since we are so subtle we abandon it, and, with the speed of lightning, we get back into another body in gestation in the womb of a woman. And when we have already formed enough, at that precise moment…, as happens when suddenly in a dream we jump on the bed…, that future mother will feel the first little kick of that new being, inside her ; her first vital contact with him.
This is our original form, the first, the only one, equal to God, that is why we are His children, only that He is not born as we humans do, only that He does not need to experience life, otherwise it would happen to Him as with us that when we go down to Earth and enter a body…, we are losing consciousness and the power of being the soul. God must remain whole in order to come and reawaken us from the mirage of believing that we are only bodies.

Mateshwariji

Nuestra forma original

Para entender que las personas somos almas personificaciones de la paz e hijos de Dios, no hace falta hacer hatha yoga, cantar mantras ni realizar todos los demás esfuerzos espirituales que se hacen. Simplemente basta con entender nuestra forma original.

Somos pequeños puntos de luz espiritual invisible a los ojos, metidos en medio de los ojos detrás de la frente experimentando la vida en este planeta Tierra, experimentando la vida en un cuerpo hasta que ya no es útil para la vida; entonces como somos tan sutiles lo abandonamos, y, con la rapidez de un rayo, nos volvemos a meter en otro cuerpo en gestación en el vientre de una mujer. Y cuando ya nos hayamos formado lo suficiente, en ese preciso instante.., como ocurre cuando de repente en un sueño damos un salto en la cama.., esa futura madre notará la primera patadita de aquel nuevo ser, en su interior; el primer contacto vital con él.
Ésta es nuestra forma original, la primera, la única, iguales a Dios, por eso somos Sus hijos, sólo que Él no nace como lo hacemos los humanos, sólo que Él no necesita experimentar la vida, sino Le pasaría como a nosotros que cuando bajamos a la Tierra y entramos en un cuerpo.., vamos perdiendo la conciencia y el poder de ser el alma. Dios debe mantenerse entero para poder venir y volvernos a despertar del espejismo de creernos ser sólo cuerpos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: