luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

TOT TERRENY/ALL-ROUNDER/TODO TERRENO

La veritable llibertat és a la ment. Podem estar entre reixes i sentir-nos lliures com un ocell, i podem estar al bell mig de la natura i no obstant això sentir-nos esclaus de les pròpies resistències i limitacions mentals.
Aquesta és una fortalesa que ens caldrà exercitar pels temps que poden venir. Necessitarem desenganxar-nos de les possessions tant físiques com mentals: casa, cotxe, riquesa, etc., així com: estabilitat ambiental, clima, costums, etc.
Veiem com estan canviant les coses al nostre món; per sobreeixir cal adaptar-se a les circumstàncies. Per això és vital que la ment es deslliuri dels costums, doncs això ens permetrà ser més elàstics i amb capacitat d’adaptació.
La llibertat que s’adquireix deixant anar la rigidesa dels costums, ens fa ser tot terreny.

True freedom is in the mind. We can be behind bars and feel free as a bird, and we can be in the middle of nature and yet feel slaves to our own resistance and mental limitations.
This is a strength that we will have to exercise for times to come. We will need to detach ourselves from both physical and mental possessions: house, car, wealth, etc., as well as: environmental stability, climate, customs, etc.
We see how things are changing in our world; to stand out it is necessary to adapt to the circumstances. That is why it is vital that the mind frees itself from habits, as this will allow us to be more elastic and adaptive.
The freedom that is acquired by releasing the rigidity of customs, makes us be all-rounder.

La verdadera libertad está en la mente. Podemos estar entre rejas y sentirnos libres como un pájaro, y podemos estar en medio de la naturaleza y sin embargo sentirnos esclavos de las propias resistencias y limitaciones mentales.
Ésta es una fortaleza que tendremos que ejercitar por los tiempos que pueden venir. Necesitaremos despegarnos de las posesiones tanto físicas como mentales: casa, coche, riqueza, etc., así como: estabilidad ambiental, clima, costumbres, etc.
Vemos cómo están cambiando las cosas en nuestro mundo; para sobresalir es necesario adaptarse a las circunstancias. Por eso es vital que la mente se libre de las costumbres, pues esto nos permitirá ser más elásticos y con capacidad de adaptación.
La libertad que se adquiere soltando la rigidez de las costumbres, nos hace ser todoterreno.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Juliol 23, 2022 by in Pensamientos al despertar and tagged , , , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: