luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Reverències/Obeisances/Reverencias

Reverències

M’he fixat que, en un judici, quan entra el jutge, en una església quan arriba el sacerdot, en tants exemples.., hi ha algú que insta a la gent a fer una reverencia o a alçar-se d’on estan asseguts com a mostra de respecte o d’admiració cap a la autoritat.

● Ell mai us permet que us reverencieu als Seus peus.

I Déu, que seria El més elevat si estigués físicament entre nosaltres.., ens diu que no ho hem de fer.., primera perquè Ell no té peus, no té cos, i segona perquè no cal reverenciar-se davant d’un pare o una mare. I Ell és això, per tant la relació no ha de ser amb distància sinó molt propera. Em commou profundament veure la Seva humilitat davant l’arrogància d’alguns humans que es creuen autoritats i per assentar-se millor en els seus llocs de poder necessiten reverències.

Obeisances

I have noticed that, in a trial, when the judge enters, in a church when the priest arrives, in so many examples…, there is someone who urges people to bow or rise from where they are sitting as a sign of respect or admiration for authority.

● He never allows you to bow at His feet.

And God, who would be The elevatest if he were physically among us…, tells us that we should not do it…, firstly because He has no feet, no body, and secondly because one should not bow before a father or a mother . And He is this, therefore the relationship should not be distant but very close. It moves me deeply to see His humility in the face of the arrogance of some humans who believe they are authorities and to better settle in their places of power they need reverences.

Reverencias

Me he fijado en que, en un juicio, cuando entra el juez, en una iglesia cuando llega el sacerdote, en tantos ejemplos.., hay alguien que insta a la gente a hacer una reverencia o alzarse de donde están sentados como muestra de respeto o admiración hacia la autoridad.

● Él nunca os permite reverenciaros a Sus pies.

Y Dios, que sería Lo más elevado si estuviera físicamente entre nosotros.., nos dice que no debemos hacerlo.., primero porque Él no tiene pies, no tiene cuerpo, y segundo porque no hay que reverenciarse ante un padre o una madre. Y Él es esto, por tanto la relación no debe ser con distancia sino muy cercana. Me conmueve profundamente ver a Su humildad ante la arrogancia de algunos humanos que se creen autoridades y para asentarse mejor en sus lugares de poder necesitan reverencias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: