luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Meditar actiu/Meditate active/Meditar activo

Meditar caminant.., és una bona manera d’anar fent camí en tots els sentits. És una experiència que endolceix el camí físic, doncs el cansament es distreu, i, mental.., perquè l’exercici que faix concentra la ment.

Meditating on foot… is a good way to go along the path in every way. It is an experience that sweetens the physical path, since fatigue is distracted, and mental…, because the exercise that is done concentrates the mind.

Meditar caminando… es una buena manera de ir haciendo camino en todos los sentidos. Es una experiencia que endulza el camino físico, pues el cansancio se distrae, y, mental.., porque el ejercicio que se hace concentra la mente.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Agost 16, 2022 by in PUNTS INTERESSANTS and tagged , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: