luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Parèntesi/Parenthesis/Paréntesis

Aturo per uns minuts tot el que estic fent i deixo que l’aire dels pulmons surti lentament. De vegades es fa difícil aturar allò que s’està fent, però el benefici és gran, perquè marquem un parèntesi de consciència.


I stop everything I’m doing for a few minutes and let the air out of my lungs slowly. Sometimes it is difficult to stop what is being done, but the benefit is great, because we mark a parenthesis of consciousness.


Detengo por unos minutos todo lo que estoy haciendo y dejo que el aire de los pulmones salga lentamente. A veces es difícil detener lo que se está haciendo, pero el beneficio es grande, porque marcamos un paréntesis de conciencia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: