luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Canviar un mateix/Change oneself/Cambiar uno mismo

Photo by Ivy Son on Pexels.com

Canviar un mateix

  • Un pensament determinat canvia l’actitud

Diem moltes vegades: jo sóc així, no puc pas canviar la meva naturalesa, ho he intentat però el que no es pot no es pot!

Això és la conclusió que s’arriba quan després de intentar-ho no ho aconseguim. Fins i tot pot sortir l’enuig quan algú ens insisteix que hem de canviar pel nostre bé.

Però.., jo he experimentat canvi quan creia que no era possible. Només cal fer i mantenir un pensament amb determinació i no rendir-se a l’evidència comú. Clar que per això cal fortalesa i fe en que es pot aconseguir.., i potser ajuda “exterior”. Em cal un Company que m’empenyi en els moments de flaquesa, doncs han estat tants anys de no creure en un mateix… I.., Ell ens diu amb les Seves vibracions amoroses: au, vinga, un pas més i ja està! Aquest és el Company que ens cal si realment volem assolir el canvi: la companyia de Déu.

Change oneself

  • A determined thought changes your attitude.

Many times we say: I am like this, I cannot change my nature, I have tried but what cannot be done cannot be done!

This is the conclusion that is reached when after trying we do not get it. Even anger can come out when someone insists that we must change for our own good.

But… I have experienced change when I thought it was not possible. It is enough to make and maintain a determined thought and not give in to common evidence. Of course, that’s why you need strength and faith that you can get it… and maybe “outside” help. I need a Companion who pushes me in moments of weakness, because it has been so many years of not believing in oneself… And…, He tells us with His loving vibrations: go up, come on, one more step and that’s it ! This is the Companion we need if we really want to bring about change: the companionship of God.

Cambiar uno mismo

  • Un pensamiento determinado cambia la actitud

Decimos muchas veces: yo soy así, no puedo cambiar mi naturaleza, lo he intentado pero ¡lo que no se puede no se puede!

Esto es la conclusión que se llega cuando después de intentarlo no lo conseguimos. Incluso puede salir el enfado cuando alguien nos insiste en que debemos cambiar por nuestro bien.

Pero… yo he experimentado cambio cuando creía que no era posible. Basta con hacer y mantener un pensamiento con determinación y no rendirse a la evidencia común. Claro que por eso hace falta fortaleza y fe en que se puede conseguir.., y quizás ayuda “exterior”. Necesito un Compañero que me empuje en los momentos de flaqueza, pues han sido tantos años de no creer en uno mismo… Y.., Él nos dice con Sus vibraciones amorosas: ala, venga, un paso más y ya está! Éste es el Compañero que necesitamos si realmente queremos lograr el cambio: la compañía de Dios.

Photo by Daniel Frank on Pexels.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: