luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un instant de connexió o ioga/A moment of connection or yoga/Un instante de conexión o yoga

🔶Deixa que el sakaash o l’amor de Déu impregni l’ànima visualitzant aquest moment meditatiu com una llum blanca que baixa del no res i abasta tota la teva integralitat, és a dir, cos i ànima. Això es converteix en un aliment per a tot el dia.

🔶 Let the sakaash or the love of God permeate the soul by visualizing that meditative moment as a white light that comes down from nothing and encompasses your entirety, that is, body and soul. This becomes a food for the whole day.

🔶 Deja que el sakaash o el amor de Dios impregne el alma visualizando ese momento meditativo como una luz blanca que baja de la nada y abarca toda tu integralidad, es decir, cuerpo y alma. Esto se convierte en un alimento para todo el día.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: