luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

No perdem l’essència/Let’s not lose the essence/No perdamos la esencia

🌄 Per damunt i més enllà dels núvols no existeix la pluja, tal com lluny de la consciència espiritual la vida perd l’essència, quedant tan sols el pòsit de: néixer, créixer i morir, ja que aquest l’únic comès del cos quan s’obvia la part més rellevant: l’ànima. 🌄 Above and beyond the clouds there is no rain, just as far from the spiritual consciousness, life loses its essence, leaving only the residue of: to born, grow and die, since this is the only task of the body when it’s obviate the most relevant part : the soul. 🌄 Por encima y más allá de las nubes no existe la lluvia, tal y como lejos de la conciencia espiritual la vida pierde la esencia, quedando tan sólo el poso de: nacer, crecer y morir, ya que éste el único cometido del cuerpo cuando se obvia la parte más relevante: el alma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: