luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Coherència Divina/Divine Coherence/Coherencia Divina

💜Déu ens diu: “Qualsevol desig que causi pesar als éssers humans, no és un desig que Jo satisfaci” 💜 💜God tells us: “Any desire that causes sorrow to human beings, is not a desire that I satisfy”💜 💜Dios nos dice: “Cualquier deseo que cause pesar a los seres humanos, no es un deseo que Yo satisfaga”💜

La ignorància humana va més enllà dels límits, suposant que Déu prendrà partida en una guerra i es col·locarà a la banda dels “bons”. Aleshores, recordem les guerres “santes” arrasant-ho tot en nom de Déu! Adonem-nos del mal que han fet aquestes iniciatives a les religions de tot el món. Separem Déu de tots els errors humans i obtindrem l’essència de la religió pura, que és una forma de comportar-se per que hi hagi una bona convivència.

Human ignorance goes beyond the limits, assuming that God will take sides in a war and take the side of the “good guys”. So, let’s remember the “holy” wars wiping out everything in the name of God! Let us realize the damage that these initiatives have done to religions around the world. Let us separate God from all human errors and we will obtain the essence of pure religion, which is a way of behaving so that there is a good coexistence.

La ignorancia humana va más allá de los límites, suponiendo que Dios tomará partida en una guerra y se colocará en el lado de los “buenos”. Entonces, ¡recordemos las guerras “santas” arrasándolo todo en nombre de Dios! Démonos cuenta del daño que han hecho estas iniciativas a las religiones de todo el mundo. Separemos a Dios de todos los errores humanos y obtendremos la esencia de la religión pura, que es una forma de comportarse para que haya una buena convivencia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: