luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Acolliment/Welcome/Acogida

El sentiment de pertinença és tan acollidor que el cor s’omple d’escalf i de protecció de Déu. Fa que res del que pugui passar sigui danyí; comprens que tot forma part del joc de viure al que estàs participant. Fins i tot, encara que sigui el meu moment de partir no el sentiré com el final sinó com la continuació.

The feeling of belonging is so welcoming that the heart is filled with God’s warmth and protection. It makes sure that nothing that can happen is harmful; you understand that everything is part of the game of living in which you are participating. Even though if it was my time to leave, it won’t feel like the end but rather the continuation.

El sentimiento de pertenencia es tan acogedor que el corazón se llena de calor y protección de Dios. Hace que nada de lo que pueda pasar sea dañino; comprendes que todo forma parte del juego de vivir en el que estás participando. Incluso aunque sea mi momento de partir no lo sentiré como el final sino como la continuación.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Setembre 27, 2022 by in experiencias and tagged , , , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: