luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Cada dia/Every day/Todos los días

Cada dia que  tenim una oportunitat per fer les coses millor. Tenim un full net al davant on hi poden escriure tot allò que pot fer somriure i rectificar allò que ahir no va sortir prou bé. La vida és tot un seguit de fulls en blanc que omplim cada dia; tinguem la tendència d’escriure-hi una història amena. Perquè quan s’acabin els fulls.., qui sigui qui els llegeixi li dibuixi un somriure als llavis.

Every day that begins we have an opportunity to make things better. We have a clean sheet in front of us where we can write everything that can make smile and rectify what didn’t go well yesterday. Life is a series of blank sheets that we fill every day; let’s have a tendency to write an enjoyable story. Because when the sheets are finished…, whoever what be reads it, it will draw a smile on their lips.

Cada día que comienza tenemos la oportunidad de hacer mejor las cosas. Tenemos una hoja en blanco frente a nosotros donde podemos escribir todo lo que pueda hacer sonreír y rectificar lo que no salió bien ayer. La vida es una serie de hojas en blanco que llenamos todos los días; tengamos una tendencia a escribir una historia amena. Porque cuando las hojas se hayan terminado…, quien sea que las lea le dibuje una sonrisa en sus labios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 28, 2022 by in Pensamientos al despertar and tagged , , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: