luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Forçats per Maia/Forced by Maya/Forzados por Maya

Photo by Aleksandar Pasaric on Pexels.com

Hem estat molt de temps pensant que només som aquest cos que tenim, per això ens fem dependents del què sentim a través d’ell. També estem a mercè de la felicitat que puguem rebre a través d’ell.., però això és tan efímer.., i succeeix així perquè aquest món on vivim és dual, tant vénen coses bones com dolentes. Aquest s’ha tornat el joc del miratge; ens hi hem submergit i no ens adonem que ens ofeguem en desigs complerts i no complerts. Quan ens fem conscients de la nostra veritable identitat d’ànima que maneja aquest cos, també ens adonem de les trampes del joc i llavors un somriure interior ens allibera d’estar forçats pel miratge, per Maia com es diu a la Índia. L’ànima és sobirana; per tant, quan som conscients de que som l’ànima, aleshores és quan prenem les regnes de la direcció de la nostra vida. Doncs l’ànima està per damunt de tot aspecte físic.

We have been thinking for a long time that we are only that body that we have, that is why we become dependent on what we feel through it. We are also at the mercy of the happiness that we can receive through it…, but this is so ephemeral…, and it happens this way because this world in which we live is dual, both good and bad things come. This has become the game of mirage; we have immersed ourselves in it and do not realize that we are drowning in fulfilled and unfulfilled desires. When we become aware of our true identity as soul that manages this body, we also realize the pitfalls of the game and then an inner smile frees us from being forced by mirage, by Maya as it is said in India. The soul is sovereign; therefore, when we are aware that we are the soul, then it is when we take charge of the direction of our life. For the soul is above all physical aspects.

Hemos estado mucho tiempo pensando que sólo somos ese cuerpo que tenemos, por eso nos hacemos dependientes de lo que sentimos a través de él. También estamos a merced de la felicidad que podamos recibir a través de él.., pero esto es tan efímero.., y sucede así porque este mundo en el que vivimos es dual, tanto vienen cosas buenas como malas. Éste se ha vuelto el juego del espejismo; nos hemos sumergido en él y no nos damos cuenta de que nos ahogamos en deseos cumplidos y no cumplidos. Cuando nos hacemos conscientes de nuestra verdadera identidad de alma que maneja este cuerpo, también nos damos cuenta de las trampas del juego y entonces una sonrisa interior nos libera de estar forzados por el espejismo, por Maya como se dice en la India. El alma es soberana; por tanto, cuando somos conscientes de que somos el alma, entonces es cuando tomamos las riendas de la dirección de nuestra vida. Pues el alma está por encima de todo aspecto físico.

One comment on “Forçats per Maia/Forced by Maya/Forzados por Maya

 1. 046
  Novembre 15, 2022

  Hi there, I think your wweb siite could possiibly bee having browser compatibility problems.
  Whenever I taske a loo at your webb ste in Safari, iit looks
  fine however when oening in I.E., it’s ggot some ovelapping
  issues. I simply wanted too give you a quicck heads up!
  Apwrt from that, wolnderful website!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: