luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Quan l’àngel passa…/When the angel passes…/Cuando el ángel pasa…

204.- Quan ha passat un àngel per la teva vida, deixa una estela imperceptible que només la sents dins del cor i ho amara tot d’amor espiritual, sigui el què sigui que passi. Pots imaginar-te que succeeix si el que passa és Déu per la teva vida? Ja res serà el mateix, perquè l’energia amorosa de Déu ho dulcifica tot. Ja res t’afectarà com quan et senties sol, orfe d’aquest Pare per haver-lo ignorat. A partir del moment que sents amb tanta convicció que Ell existeix, ja forma part de la teva vida, i en tot moment, si El recordes, Et recorda, i, encara Et recordarà molt més si transformes la teva vida emmirallant-te amb Ell.

204.- When an angel has passed through your life, it leaves an imperceptible trail that you only feel inside your heart and permeates everything with spiritual love, whatever happens. Can you imagine what occurs if what passes is God for your life? Nothing will be the same anymore, because God’s loving energy sweetens everything. Nothing will affect you like when you felt alone, an orphan of that Father for having ignored Him. From the moment you feel with such conviction that He exists, He is already part of your life, and at all times, if you remember Him, He remembers you, and He will still remember you much more if you transform your life by looking in His mirror.

204.- Cuando ha pasado un ángel por tu vida, deja una estela imperceptible que sólo la sientes dentro del corazón y lo impregna todo de amor espiritual, sea lo que sea que suceda. ¿Puedes imaginarte que sucede si lo que pasa es Dios por tu vida? Ya nada será lo mismo, porque la energía amorosa de Dios lo dulcifica todo. Ya nada te afectará como cuando te sentías solo, huérfano de ese Padre por haberle ignorado. A partir del momento que sientes con tanta convicción de que Él existe, ya forma parte de tu vida, y en todo momento, si Le recuerdas, Te recuerda, y, todavía Te recordará mucho más si transformas tu vida mirándote en Su espejo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: