luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Si et sents perdut/If you feel lost/Si te sientes perdido

La meditació de vegades actua com un riu d’aigua que s’endú cap avall totes les impureses i les aboca al mar on es tornen en quelcom bo pels peixos, després del temps necessari per la seva degradació.
Si et sents malament i no saps el perquè o sí que ho saps, no ho dubtis, posa’t a meditar i deixa’t perdre en el silenci curatiu de tot mal. Entrega’t a aquesta solitud on pots navegar fins el port de Déu. En sortiràs guarit i net i, podràs tornar al cabdal de la corrent de la vida amb fortalesa renovada.

Meditation sometimes acts like a river of water that carries down all the impurities and pours them into the sea where they are turned into something good for the fish, after the time necessary for their degradation.
If you feel bad and you don’t know why or if you know, don’t hesitate, start meditating and let yourself be lost in the healing silence of all evil. Surrender to this solitude where you can sail to God’s harbor. You will emerge healthy and clean and you can return to the flow of the mainstream of life with renewed strength.

La meditación actúa a veces como un río de agua que arrastra todas las impurezas y las vierte en el mar donde se convierten en algo bueno para los peces, después del tiempo necesario para su degradación.
Si te sientes mal y no sabes por qué o si lo sabes, no lo dudes, ponte a meditar y déjate perder en el silencio sanador de todo mal. Entrégate a esta soledad donde puedes navegar al puerto de Dios. Saldrás sano y limpio y podrás volver al caudal de la corriente principal de la vida con fuerzas renovadas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: