luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Malaltia de la ment/Disease of mind/Enfermedad de la mente

Les malalties de la ment no son altres que aquelles que ens pertorben interiorment fins no deixar que l’intel·lecte treballi amb eficàcia. Si no es cuiden les causes, aleshores sí que es transformen en malalties que estan tipificades en l’àmbit mèdic. La ment només es cuida de reproduir allò que li donem, i si no hi ha aturador queda programat, queda registrat com a reacció que permetem experimentar cada vegada que allò que la va produir torna a succeir. El poder del “silenci” no és altre que permetre’ns experimentar una estona de calma, una estona de dir-li a la ment amb molta calma: –ara alenteix aquests pensaments-. Quan aconseguim alentir-los ja hem obtingut una victòria encara que sembli petita. És el primer pas. Aquest és el “silenci” que li cal a la ment per poder ser re-programada tal com desitgem que funcioni. La ment només ens serveix allò que li donem.

The diseases of the mind are none other than those that disturb us internally to the point of not allowing the intellect to work effectively. If the causes are not taken care of, then they do transform into diseases that are typified in the medical field. The mind only takes care of reproducing what we give it, and if there is no stopper it is programmed, it is registered as a reaction that we allow to experience every time what produced it happens again. The power of “silence” is nothing other than allowing us to experience a moment of calm, a moment of telling the mind very calmly: -now slow down these thoughts-. When we manage to slow them down, we have won a victory, even if it seems small. It’s the first step. This is the “silence” the mind needs to be able to be re-programmed the way we want it to work. The mind only serves us what we give it.

Las enfermedades de la mente no son otras que aquellas que nos perturban internamente hasta el punto de no permitir que el intelecto funcione con eficacia. Si no se atienden las causas, entoces sí se transforman en enfermedades tipificadas en el campo médico. La mente sólo se ocupa de reproducir lo que le damos, y si no hay freno se programa, se registra como una reacción que permitimos experimentar cada vez que vuelve a ocurrir lo que la produjo. El poder del “silencio” no es otra cosa que permitirnos experimentar un momento de calma, un momento de decirle a la mente con mucha calma: -ahora frena estos pensamientos-. Cuando conseguimos frenarlos, hemos obtenido una victoria, aunque parezca pequeña. Es el primer paso. Este es el “silencio” que la mente necesita para poder ser reprogramada de la forma en que queremos que funcione. La mente solo nos sirve lo que le damos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: