luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Rentar l’ànima/Wash the soul/Lavar el alma

Hi ha qui assegura que l’ànima roman més enllà de l’efecte de l’acció.., si fos així.., podríem fer el que ens donés la gana, fins i tot assassinar, ser cruel i tot estaria bé. Però hi ha alguna cosa per dins que no ens deixa estar tranquils «quan no fem les coses bé», i no té res a veure amb la socialització o el que està ben vist, ni tampoc amb la por de rebre les conseqüències de les nostres accions mitjançant una pena de presó.

DHARNA: Estigueu en el record del Pare (en ioga) especialment en amrit vela (4 o 5 matinada), per a rentar l’ànima.

En diuen consciència però de fet és l’ànima que se sent bruta i necessita alliberar-se de tota la brutícia que ha anat acumulant naixement rere naixement. Som l’ànima; som qui no se sent bé amb segons quins pensaments o segons quines accions que fem a través del nostre cos.
El Pare és Déu, el Pare de l’ànima, qui a aquestes hores de la matinada, si hi ha la voluntat de connectar-s’hi de tot cor i amb amor, l’energia d’intercanvi que s’estableix d’Ell cap a nosaltres i de nosaltres cap a Ell amb la concentració de la ment, actua com un rentat profund però no total.., son molts naixements plens d’accions de les que ara no en som conscients, però que resten allà al fons de tot del nostre interior més inconscient del subconscient, llastrant la nostra llum. Cal repetir la connexió tant com es pugui, perquè l’ànima es vagi alliberant de la brutícia acumulada incògnitament.

There are those who assert that the soul remains beyond the effect of action.., if it were so.., we could do whatever we wanted, even murder, be cruel and everything would be fine. But there is something inside that doesn’t let us be calm “when we don’t do things right”, and it has nothing to do with socialization or with what it’s well see, nor with the fear of receiving the consequences of our actions through a prison sentence.

DHARNA: Be in the remembrance of the Father (in yoga) especially in amrit vela (4 or 5 in the morning), to wash the soul.

They call it consciousness but in fact it is the soul that feels dirty and needs to be freed from all the dirt that has been accumulating birth after birth. We are the soul; we are the ones who don’t feel good with depending on which thoughts or depending on which actions we do through our body.
The Father is God, the Father of the soul, who at these hours of the morning, if there is the will to connect with him wholeheartedly and with love, the energy of exchange that is established of He towards us and from us towards Him with the concentration of the mind, acts like a deep but not total washing…, there are many births full of actions of which we are not aware now, but which remain there in the background of everything from our most unconscious interior of the subconscious, ballasting our light. It is necessary to repeat the connection as much as possible, so that the soul gradually frees itself from the dirt accumulated incognito.

Hay quienes afirman que el alma está más allá del efecto de la acción.., si así fuera.., podríamos hacer lo que quisiéramos, incluso asesinar, ser crueles y todo estaría bien. Pero hay algo dentro que no nos deja estar tranquilos “cuando no hacemos las cosas bien”, y no tiene nada que ver con la socialización o con lo que está bien visto, ni con el miedo a recibir las consecuencias de nuestros actos a través de una sentencia de prisión.

DHARNA: Estar en el recuerdo del Padre (en yoga) especialmente en amrit vela (4 o 5 de la madrugada), para lavar el alma.

Lo llaman conciencia pero en realidad es el alma la que se siente sucia y necesita ser liberada de toda la suciedad que ha ido acumulando nacimiento tras nacimiento. Somos el alma; somos nosotros los que no nos sentimos bien según qué pensamientos o según qué acciones hagamos a través de nuestro cuerpo.
El Padre es Dios, el Padre del alma, que a estas horas de la mañana, si existe la voluntad de conectar con Él de todo corazón y con amor, la energía de intercambio que se establece de Él hacia nosotros y de nosotros hacia Él con la concentración de la mente, actúa como un lavado profundo pero no total…, hay muchos nacimientos llenos de acciones de las que ahora no somos conscientes, pero que quedan ahí en el fondo de todo desde nuestro interior más inconsciente del subconsciente , lastrando nuestra luz. Es necesario repetir la conexión tanto como sea posible, para que el alma se libere gradualmente de la suciedad acumulada de incógnito.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: