luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ens compliquem tant!//We get so complicated!//¡Nos complicamos tanto!

El desig de rerefons que mou al món és en realitat la recerca de la felicitat.

BENEDICCIÓ: Quan el vostre cor està net,
tots els vostres desitjos es compleixen.

Tants garbuixos i embolics que ens fem per obtenir el que desitgem de veritat inconscientment de ser feliços.., i tan fàcil que és quan tenim un cor honest, net de rancúnies i de lluites, d’aferraments o dependències exteriors.., tan fàcil que és quan comprenem que tot segueix el seu propi rumb per molt que ho vulguem controlar. Tan fàcil que és ser feliç i tan fàcil que és complicar-se. Ens compliquem tant! Quan ho entenem.., ja està!
Deixa fluir tot el que no et correspon; estima; obre’t a la consciència de Déu, escolta el Seu llenguatge d’amor en el silenci dels pensaments. En el silenci no físic hi ha la Seva residència. Allà El trobaràs.

The background desire that drives the world is actually the pursuit of happiness.

BLESSING: When your heart is clean,
all your wishes come true.

So much tangle that we make us to get what we really unconsciously want it’s to be happy.., and so easy that it’s when we have an honest heart, clean of grudges and struggles, of attachments or external dependencies.., so easy which is when we understand that everything follows its own course no matter how much we want to control it. So easy it is to be happy and so easy it is to get complicated. We get so complicated! When we understand.. that’s it!
Let flow everything that does not behobe to you; love; open yourself to the consciousness of God, listen to His language of love in the silence of thoughts. In non-physical silence is His abode. There you will find Him.

El deseo de fondo que impulsa al mundo es en realidad la búsqueda de la felicidad.

BENDICIÓN: Cuando tu corazón esté limpio,
Todos tus deseos se vuelven realidad.

Tanta maraña que nos hacemos para conseguir lo que de verdad inconscientemente queremos que es ser felices.., y tan fácil que es cuando tenemos un corazón honesto, limpio de rencores y luchas, de apegos o dependencias externas.., tan fácil que es cuando entendemos que todo sigue su propio curso por mucho que queramos controlarlo. Tan fácil es ser feliz y tan fácil es complicarse. ¡Nos complicamos tanto! Cuando entendemos.. eso es todo!
Deja fluir todo lo que no te corresponde; ama; ábrete a la conciencia de Dios, escucha Su lenguaje de amor en el silencio de los pensamientos. En el silencio no físico está Su morada. Allí lo encontrarás.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: