luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Jo sóc//I am//Yo soy

Per moltes “tempestes” que vinguin a la meva ment, tant si son pròpies com si son foranes, o, fins i tot, les que puguin venir de la mateixa espiritualitat, tot son miratges que estan reflectint una irrealitat.

La ment quan no està neta ens enganya; no ho hem d’oblidar. Tinguem en compte que els temps convulsos son un reflex de com està la ment de tothom.

No deixaré que la confusió sacsegi l’ànima que sóc; doncs, la única realitat és -jo sóc- sense cap més afegitó ni per davant del “jo sóc”, ni pel darrera del “jo sóc”. -Sóc- i prou.

No matter how many “storms” come to my mind, whether they are my own or foreign, or even those that may come from the same spirituality, they are all mirages that are reflecting an unreality.

The mind when it is not clean deceives us; we must not forget it. Let’s keep in mind that turbulent times are a reflection of how everyone’s mind is.

I will not let confusion shake the soul that I am; therefore, the only reality is -I am- without any further addition neither before the “I am”, nor behind the “I am”. -I am- that’s enough.

No importa cuántas “tormentas” me vengan a la mente, ya sean propias o ajenas, o incluso las que puedan provenir de la misma espiritualidad, todas son espejismos que están reflejando una irrealidad.

La mente cuando no está limpia nos engaña; no debemos olvidarlo. Tengamos en cuenta que los tiempos convulsos son un reflejo de cómo es la mente de todos.

No dejaré que la confusión sacuda el alma que soy; por lo tanto, la única realidad es -yo soy- sin más añadido ni antes del “yo soy”, ni detrás del “yo soy”. -Yo soy- eso es suficiente.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: