luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Aprofita la dualitat//Take d’avantatge of duality//Aprovecha la dualidad

Després del dia ve la nit irremeiablement.., però pensa que també, afortunadament, després de la foscor torna la llum. Així doncs, pensa que tot és cíclic i que ara, que som en el món dual, de bo i dolent, de llum i foscor, de penúries i felicitat.., tot tornarà a anar bé. Encara que siguin períodes curts de cadascun, gaudeix dels bons moments i tingues paciència en els mals moments i no et desesperis. Només cal que contemplis l’horitzó sencer de la realitat.


After the day comes the night irretrievably.., but think that also, fortunately, after the darkness the light returns. So, think that everything is cyclical and that now, that we are in the dual world, of good and bad, of light and darkness, of hardship and happiness…, everything will go well again. Even if they are short periods of each, enjoy the good times and be patient in the bad times and don’t despair. You only need to contemplate the entire horizon of reality.


Después del día viene irremisiblemente la noche…, pero piensa que también, afortunadamente, después de la oscuridad vuelve la luz. Entonces, piensa que todo es cíclico y que ahora, que estamos en el mundo dual, del bien y del mal, de la luz y la oscuridad, de la penuria y la alegría…, todo volverá a ir bien. Aunque sean periodos cortos de cada uno, disfruta de los buenos momentos y ten paciencia en los malos momentos y no te desesperes. Sólo necesitas contemplar todo el horizonte de la realidad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: