luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Força interior//Inner strength//Fuerza interior

Algú t’ha dit que és impossible canviar i que no ho aconseguiràs..? Això que ha dit només és una de les seves frustracions. Dins teu tens tot el potencial per fer-ho, i ell també.., només que no creu en ell mateix.

Has someone told you that it is impossible to change and that you will not succeed..? What he said is just one of his frustrations. You have all the potential within you to do it, and so does he.., he just doesn’t believe in himself.

¿Alguien te ha dicho que es imposible cambiar y que no lo lograrás? Lo que dijo es solo una de sus frustraciones. Tienes todo el potencial dentro de ti para hacerlo, y él también…, simplemente no cree en sí mismo.

Canviar de forma de ser és possible.., només cal proposar-s’ho i no esperar que passi per si sol, s’ha de treballar.., res s’aconsegueix sense una mica de voluntat per part nostra. Estem tan acostumats a la filosofia del mínim esforç.., que si ens descuidem podem oblidar-nos fins i tot de viure.

Changing your way of being is possible…, it is enough to propose it and not wait for it to happen by its own, you have to work…, nothing is achieved without a little will on our part. We are so used to the philosophy of minimum effort… that if we neglect ourselves we can even forget to live.

Cambiar de forma de ser es posible.., basta con proponérselo y no esperar a que pase por sí solo, hay que trabajar.., nada se consigue sin un poco de voluntad por nuestra parte. Estamos tan acostumbrados a la filosofía del mínimo esfuerzo.., que si nos descuidamos podemos olvidarnos incluso de vivir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: