luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Mitjans de Déu//Means of god//Medios de Dios

Mitjans de Déu

És tan senzill com això, encara que no tot el senzill és fàcil:

PUNTS: Es recorda: els mitjans de Déu són únics. Només Ell sap; ningú més sap. El Pare diu: simplement recordeu-Me i s’eliminarà la vostra càrrega.

El record ha de ser molt present. Quan tenim en ment que ens hem de comprar un cotxe i ens hem fixat en un en concret.., durant uns dies estarem veient, gairebé involuntàriament, aquell vehicle per tot arreu; és com quelcom que s’ha quedat gravat a la ment. La comparació amb el record que hem de tenir de Déu no és ben bé la mateixa, però és molt semblant.
Arribar a aquest nivell de record allibera l’ànima de la majoria de càrregues que suposen totes les accions errònies que ha anat acumulant durant el pas per les diferents vides que ha tingut. Aquest és els mitjans de Déu.

Means of god

It’s as simple as this, although not everything simple is easy:

POINTS: It is remembered: God’s means are unique. Only He knows; nobody else knows The Father says, simply remember Me and your burden will be removed.

The memory must be very present. When we have in mind that we must buy a car and we have noticed one in particular…, for a few days we will be seeing, almost involuntarily, that vehicle everywhere; It’s like something that has stuck in the mind. The comparison with the memory we should have of God is not quite the same, but it is very similar.
Reaching this level of remembrance frees the soul from most of the burdens that all the erroneous actions that he has been accumulating during the passage through the different lives that he has had. This is the means of God.

Medios de Dios

Es tan simple como esto, aunque no todo lo simple es fácil:

PUNTOS: Se recuerda: los medios de Dios son únicos. Sólo Él sabe; nadie más sabe. El Padre dice: simplemente recordadme y se eliminará vuestra carga

El recuerdo debe estar muy presente. Cuando tenemos en mente que debemos comprar un coche y nos hemos fijado en uno en concreto…, durante unos días estaremos viendo, casi sin querer, ese vehículo por todas partes; es como algo que se ha quedado grabado en la mente. La comparación con el recuerdo que deberíamos tener de Dios no es exactamente la misma, pero es muy similar.
Alcanzar este nivel de recuerdo libera al alma de la mayor parte de los lastres de todas las acciones erróneas que ha ido acumulando durante el paso por las diferentes vidas que ha tenido. Esto es “los medios de Dios”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: