luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Observeu les escenes i l’escenari//Observe the scenes and the stage//Observad las escenas y el escenario.

Observeu les escenes i l’escenari

Que succeeix en la nostra ment quan ens podem a meditar?

PUNT: Continuareu observant qualsevol cosa que succeeixi. Fills, podeu veure «les escenes i l’escenari».

Es gaudeix d’una meravellosa sensació de donar un pas enrere i contemplar tot el que passa com si fóssim un espectador. El bosc, quan som a dins no es pot contemplar totalment perquè estem immersos en ell, i el que fa la meditació per nosaltres.., el que fem per nosaltres quan meditem, és deixar d’estar dins del miratge de la vida i adonar-nos de la seva temporalitat. Res dura tot el temps, res dura per sempre.

Observe the scenes and the stage

What happens in our mind when we meditate?

POINT: You will continue to watch anything that happens. Children, you can see “the scenes and the stage”.

It is a wonderful feeling to take a step back and contemplate everything that happens as if we were a spectator. The forest, when we are inside, cannot be fully contemplated because we are immersed in it, and what meditation does for us…, what we do for us when we meditate, is to stop being inside the mirage of life and realize us of its temporality. Nothing lasts all the time, nothing lasts forever.

Observad las escenas y el escenario

¿Qué sucede en nuestra mente cuando meditamos?

PUNTO: Continuaréis observando todo lo que suceda. Hijos, podéis ver “las escenas y el escenario”.

Es una sensación maravillosa dar un paso atrás y contemplar todo lo que sucede como si fuéramos un espectador. El bosque, cuando estamos dentro, no se puede contemplar del todo porque estamos sumergidos en él, y lo que hace la meditación por nosotros…, lo que hacemos nosotros cuando meditamos, es dejar de estar dentro del espejismo de la vida y darnos cuenta de su temporalidad. Nada dura todo el tiempo, nada dura para siempre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: