luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

De quin humor vols estar?/What mood do you want to be in?/¿De qué humor quieres estar?

De quin humor vols estar?

Si voleu estar de bon humor.., mediteu! Aquesta és la meva experiència.

Meditar o entrar en el silenci, en l’absència de pensaments, o més ben dit, en l’alentiment dels pensaments, perquè, encara que es digui que es pot fer el silenci total.., només es pot mantenir per uns segons, però això ja és suficient. La pràctica repetitiva d’entrar en el silenci per un o dos minuts durant el dia.., és com un bàlsam pels nervis, per la tensió del moment, per la cursa diària, i a més, si a l’arribar a casa tenim el bon costum de reservar un temps i un espai per meditar.., no serà tan costós entrar en l’estat meditatiu, perquè haurem fet una gimnàstica mental durant el dia.

What mood do you want to be in?

If you want to be in a good mood.., meditate! This is my experience.

Meditate or go into the silence, in the absence of thoughts, or rather, in the slowing down of thoughts, because, although it is said that total silence can be done.., it can only be maintained for a few seconds, but this is already It’s enough. The repetitive practice of going into silence for one or two minutes during the day.., is like a balm for the nerves, for the tension of the moment, for the daily run, and also, if when we get home, we have the good habit to reserve a time and a space to meditate.., it will not be so difficult to enter the meditative state, because we will have done a mental gymnastics during the day.

¿De qué humor quieres estar?

Si deseáis estar de buen humor.., ¡meditad! Esta es mi experiencia.

Meditar o entrar en el silencio, en la ausencia de pensamientos, o mejor dicho, en la ralentización de los pensamientos, porque, aunque se diga que se puede hacer el silencio total.., sólo se puede mantener por unos segundos, pero esto ya es suficiente. La práctica repetitiva de entrar en el silencio por uno o dos minutos durante el día.., es como un bálsamo para los nervios, para la tensión del momento, para la carrera diaria, y además, si al llegar a casa tenemos la buena costumbre de reservar un tiempo y un espacio para meditar.., no será tan dificultoso entrar en el estado meditativo, porque habremos hecho una gimnasia mental durante el día.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: